Sevil-Pașa

2
2359

Iată că ceea ce n-au reușit Baiazid Fulgerul, Mahomed al II-lea Cuceritorul și Soliman Magnificul, după ce s-au bătut cu Mircea, cu Ștefan cel Mare, cu Vlad Țepeș sau Petru Rareș, adică să facă din România un pașalîc, reușește Dragnea și PSD-ul, după bătălia pașnică cu Dacian de Flandra și Klaus de Kronstadt- și incă fără ieniceri sau spahii, si fără să intre cu camionul în Palatul Cotroceni, ci doar avand de partea sa niște electori disciplinați ortodosci de Teleorman! Noul prim ministru al Romanistanului este Sevil Pașa! Felicitări, Dragnea-beg! Un așa strateg face mândria Înaltei Porți! Dar fiți pe pace, Dragnea nu crede în Allah, ci doar într-un tribut corect si plătit la timp! Nu va temeți, ființa națională și credința strămoșească vor rămâne intacte!

Acum, lăsând miștocăreala noastră românească, un pic misogină și xenofobă, la o parte, nu trebuie să ne deranjeze că Sevila națională este femeie sau musulmancă, pentru că e totuși dobrogeancă de-a noastră. Nu e nici salafită, nici stalagmită sau stalactită! În schimb, ne ingrijorează un pic soțul dânsei, cetătean sirian. Pentru că în ziua de azi, când în Siria are loc al Treilea Razboi Mondial, faza pe sector, nu mai știm cine cu cine este în echipă. Când în Siria, avem pe câmpul de luptă, la grămada neordonată-și ISIS și rebelii kurzi, și suniti și shiiti, și Assazi, și Putinisti, și Obamisti, și saudiți și israelieni, fiecare trăgand de câte o halcă de pământ și de câte o teavă de petrol, și când aflăm că soțul noii prime doamne a tării noastre este tocmai din Siria, ne punem întrebarea firească -de care sirian este dânsul? Cum va privi coana Europa situația asta? Și în acest context, ne întrebăm dacă doamna prim ministru va fi mai fidea României natale, soțului sirian conform tradiției orientale, sau „Nașului” de botez politic Liviu Dragnea? Din această trilemă, nu puteți ieși! Aferim!

2 COMENTARII

  1. Maine, marti, sau poate miercuri, vom afla daca presedintele a inghitit galusca pe care Dragnea are tupeul sa i-o indese pe gat sustiand l-a indreptatit poporul, desi are doar18 procente mari si late – 46%din 40%.
    Ar trebui ca presedintele, cu orice risc, sa o respinga pe doamna Sevil nu numai din cauza ca e o anonima, sau fiindca suspiciunile legate de sot care ar putea zdruncina grav echilibrul si credibilitatea Romaniei, nu numai pentru ca a fost colaboratorea coruptului notoriu Nicusor Constantinescu. Trebuie respinsa din cauza lui Dragnea, care vorbeste despre Sevil ca despre o simpla unealta temporara si ascultatoare pe care o foloseste de nevoie, un fel de prelungire a lui pana rezolva cu legea.
    Pai, daca doamna nu are creier propriu iar cel atasat este al lui Dragnea, ce va fi? La ce s-a priceput Dragnea, cat timp a avut diverse responsabilitati, inafara de organizat alegeri si la ametit cu minciuni electoratul?

Comments are closed.