Dacă aveți să ne faceți sugestii, să ne propuneți vreo corectură, dacă vreți să ne lăudați pentru ideile noastre revoluționare, sau pur și simplu să ne înjurați, aici e locul potrivit.
Promitem să  răspundem mesajelor trimise, în limita timpului disponibil. Vom răspunde chiar și la injurături dacă sunt făcute civilizat, ironic sau inteligent, și mai ales cu bună intenție.

Dacă aveți idei care să schimbe lumea, obsesii care vă frămantă, o angoasă sau o bucurie de impărtășit, trimiteți-ne textul dvs. Dacă este bine scris și îngrijit, și ne creează o emoție – ne face să plângem, să râdem sau să ne revoltăm – aveți șanse să îl vedeți publicat. O să aveți ce să povestiți nepoților și să intrați în antecamera nemuririi! Iar dacă nu, promitem măcar să vă dăm un răspuns și poate ceva sfaturi, nu ca alții care vă ignoră complet.

Dacă aveți deja un blog și simțiți că suntem pe aceeași lungime de undă (vezi secțiunea « Despre »), putem să facem schimb de texte, pentru ca mesajul să ajungă la un număr cât mai mare de cititori. În fond, nu suntem singurii deștepți pe lumea asta.

Contact

BLOGOVICI

Email: contact@blogovici.com

Despre

Blogovici există ca să dea glas ideilor, observațiilor, frustrărilor și angoaselor lumii de azi in cautare după un viitor.

Trimite un mesaj!

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  ULTIMELE ARTICOLE

  Libertatea ca masturbație intelectuală

  Marea, sublima noastră revoluție din decembrie 1989, cu care ne mândrim la fiecare sfârșit de an a fost inițiată de o mână de oameni....

  Un oraș de suflet

  BOUL FOSFORESCENT