Vaccin – efecte „secundare”

0
1244
Câteva observații despre subiectul numărul 1 al planetei:
1. Dacă mai există dubii cu privire la autenticitatea pandemiei sau la gravitatea bolii, e bine să ne reamintim că aceasta este prezentă și în Rusia, Japonia, Ungaria, Polonia, țările arabe sau Iran, ca și în statele americane unde există guvernatori republicani. Dacă ar fi fost numai o invenție sau manipulare de presă, boală ar fi trebuit să fie numai în țările cu regim progresist.
2. Vaccinul nu este „de dreapta” sau „de stânga”, și nici suporterii sau oponenții săi. Spun asta deoarece văd o tendința de a asocia automat campania de vaccinare cu complotul mondial al progresistilor pentru a-și impune agenda.
Trebuie remarcat că vaccinarea și măsurile de distanțare socială au fost susținute și de Donald Trump, și de Ungaria, Polonia sau de prim ministrul conservator al Albertei. Deci ideea că stânga este pro-vaccinare și dreapta anti este falsă.
3. Deosebirea ideologică se face însă în privința impunerii. Stânga socialistă și liberal-progresistă, alimentată din ceea ce eu numesc „știință convenabilă” (pentru că ignoră intenționat medicii și epidemiologii care se li se opun) încearcă să impună vaccinarea tuturor, în timp ce dreapta susține libertatea individului de a accepta sau nu tratamentul propus.
4. Complotul de impunere a unei noi ordini mondiale bazată de un nou model economic și social, în care corporațiile și statele au un control sporit asupra indivizilor este totuși real și are drept vectori vizibili World Economic Forum – promotorii Marelui Reset, și Bill and Mellinda Gates Foundation. Adică exact cei care au organizat și faimosul Event 201 în octombrie 2019, cu trei luni înainte de declanșarea pandemiei.
Și că veni vorba, la acel eveniment au participat printre alții și doamna Avril Haines, fost director adjunct CIA pe vremea lui Obama, numită de Joe Biden Director al Național Intelligence și George Gao, directorul centrului de control al epidemiilor din China, țară unde a început pandemia.
Cât despre fundația lui Bill Gates, aceasta se mai ocupă și de proiectul de identificare digitală ID2020 și de finanțarea OMS și de promovarea vaccinurilor.
5. Concurența între diverși producători de vaccinuri este reală și asta se poate vedea în presa „liberă” care preia rapid narațiuni de genul „vaccinul Astra Zeneca e periculos” sau „Sputnik nu e bun pentru că e rusesc, deci de-al lui Putin). Această competiție este pentru mine un semn că impunerea unei agende unice (de pildă Marele Reset) nu este automată. Este exact ce scriam după pierderea alegerilor de către Donald Trump, când mulți se lamentau că urmează inevitabil o dictatură progresistă. Fără a nega tendințele unora de a folosi criza pentru impunerea unei agende (cum arătăm la punctul 4), lumea modernă este încă pluralistă pe plan politic, economic, sanitar.
6. Pe bună dreptate, îngrijorează impunerea unui certificat care ar permite numai unora să circule liber. Asta chiar seamănă a „semnul fiarei” din Apocalipsa.
Apariția de variante ale virusului plus ideea vehiculată că masca și distanțarea vor trebui păstrate în continuare chiar și după vaccinare aruncă în aer credibilitatea procesului. De ce să mai facem vaccin dacă pericolul tot rămâne? Nu devine acest certificat doar un semn de bună purtare, de obediența cetățeanului față de normele sociale, un indiciu că statul poate să facă de acum încolo tot ce vrea, pentru că populația fiind gata să accepte restricțiile în numele sănătății?
7. Vaccinarea se promovează intensiv drept unică soluție la pandemie (deși conform alineatului precedent nu este), în timp ce se tace intens pe tema profilaxiei prin întărirea sistemului imunitar. Paradoxul este și mai mare când ne gândim că eficacitatea vaccinului se bazează tot pe stimularea sistemului imunitar, însă numai pentru un patogen specific (în speță proteina „spike” a Covidului). De ce nu se spune mai nimic la nivel oficial despre rolul nutriției, al stresului, activității fizice, contactului uman sau moralului ridicat în întărirea sistemului natural de apărare? Această abordare asimetrică nu face decât să confirme una din două ipoteze: ori guvernele execută într-adevăr o agenda ascunsă, ori suntem conduși de idioți. Ori o combinație a celor două.
A promova numai vaccinarea contra unui virus anume ignorând întărirea generală a sistemului imunitar este ca și cum ai antrena un fotbalist numai pentru a bate aut de poartă, în loc de-ai dezvolta toate aptitudinile. Se vede aici gândirea de informatician, vânzătorul de antiviruși Bill Gates, singurul căruia nimeni nu are curajul de a-i spune răspicat „Tu să taci, că nu ești medic!”